Personeelsfeest organiseren

Ga je een personeelsfeest organiseren? Intiem of uitbundig, ga je groots uit pakken of met kleine verrassende pareltjes? Welke vorm of inhoud het personeelsfeest ook krijgt: Spant is de ideale locatie met alle denkbare mogelijkheden. Zoek je kennis van zaken? De professionals van Spant op het gebied van organisatie, techniek, decor, aankleding en food & beverage, denken graag mee over de perfecte invulling van het gedroomde feest. Zo kunnen wij samen een fantastisch personeelsfeest organiseren.

Wifi

Glasvezel wifi voor 1000 gebruikers

Gratis parkeren

Ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig,

Flexibele ruimtes

Met zalen van 30m² tot 645 m², met ruimte voor evenementen van 100 tot 2000 personen

Personeelsfeest bij Spant organiseren?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Entertainment programma

Spant is naast congres- en evenementenlocatie ook een theater. Wij doen al de boekingen voor de theaterprogrammering zelf, van grote sterren tot aanstomend talent. Wij kunnen je helpen bij het organiseren van het entertainment programma voor het personeelsfeest, geheel naar wens. Wil je een eigen show samenstellen of een voorstelling uit de programmering bezoeken: wij denken graag met je mee.

Sfeervol & gastvrij personeelsfeest

In het organiserend DNA van Spant vind je ‘beleving’ en ‘persoonlijk’, wat je meteen ervaart als je Spant binnenstapt. Van het hartelijk welkom door onze portier, tot de aankleding, food, techniek en de coffee-to-go bij vertrek: alles wordt tot in de puntjes geregeld door onze collega die van het begin tot eind het directe aanspreekpunt is. Dat maakt het organiseren van een personeelsfeest in plaats van een stressvol project, een ontspannen traject.


Vele flexibele zalen

Onze vele foyers en andere zalen nodigen uit voor diverse pareltjes gedurende een feest. Van een intiem jazzy optreden tot een DJ die de gasten tot in de kleine uurtjes laat dansen. Van stand-up comedy tot sit down diner. In alle ruimten, waarbinnen de zalen ook te koppelen zijn waardoor nog meer ruimte ontstaat, dragen interieur en styling bij aan de kracht van het samen vieren.

spant ruimtes

max. 1100 personen

In podium één kunnen indien gewenst, deels zittend en deels staand want de stoelen in het hart van deze zaal, kunnen plaats maken voor een centraal sta-gebied. Ideaal voor een personeelsfeest.

max. 275 personen

Podium twee is in mum van tijd om te bouwen van een geplaceerde ruimte met zit tribune, tot een vlakke vloer zaal. Zo kunnen gasten het ene moment een warming up voor het personeelsfeest bijwonen, en het volgende moment in dezelfde ruimte na een korte break, een walking diner geserveerd krijgen.

max. 750 personen

Het Plein heeft een industriële uitstraling en wordt veel gebruikt als ontvangstruimte van groepen tot 500 personen. Het Plein is daarnaast uit te breiden met podium vijf, zes en zeven waardoor er maximaal 750 gasten ontvangen kunnen worden.

Foyer een: max. 200 personen

Een prachtige, lichte, open ruimte om gasten te ontvangen of juist de dag af te sluiten met een feestelijke borrel, compleet met een dj op de vide. Uitermate geschikt voor de kleinschalige personeelsfeesten.

Foyer een: max. 220 personen

Een prachtige, lichte, open ruimte om gasten te ontvangen of juist de dag af te sluiten met een feestelijke borrel, compleet met een dj op de vide.

Ontdek onze ruimtes voor een personeelsfeest

FOOD & BEVERAGE

De cateringmogelijkheden bij Spant zijn onbegrensd. Onze eigen keukenbrigade creëert de heerlijkste gerechten. Speciale wensen? Onze artiesten in de keuken maken graag concepten op maat, geheel naar jouw wens.


FOODBOOK

Ons gepassioneerde keukenteam bereidt heerlijke, sprankelende én duurzame gerechten. Of je nou kiest voor een walking dinner of een eenvoudige lunch, met passie creëren zij de meest bijzondere en unieke concepten op maat. Zij zorgen ervoor dat jouw bezoekers, ongeacht het aantal, van de meest verrukkelijke gerechten genieten. Alle gerechten worden vers bereid, voor een optimaal genot. Laat je verrassen door onze cateringservice. Liever de touwtjes in eigen handen? Bekijk dan zeker het Foodbook van Spant eens! Door de unieke presentatie geef je de gasten een ervaring die ze nog nooit eerder hebben meegemaakt. Biologisch, duurzaam, verser dan vers en verrassend.

Diner on stage

Wil jij een keer iets unieks? Een speciale belevenis voor jou en de bezoekers? Wat dacht je van een diner on stage in podium één! Aan prachtige tafels op het podium nemen alle bezoekers plaats. Onze eigen keukenbrigade bereidt de lekkerste gerechten, speciaal samengesteld voor jouw bijeenkomst. Natuurlijk kan hier ook entertainment bij plaatsvinden, geheel naar jouw wensen. Een bijzondere belevenis, voor iedereen!

Laat jouw gegevens achter in onderstaand formulier en wij bellen je terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op met Stefanie

Benieuwd wat Spant voor jouw evenement, congres of seminar kan betekenen? Dan horen wij dat natuurlijk graag.

Offerte aanvragen