Voor ieder de juiste zaal van 30m² tot 645m²

Ruimte voor evenementen van 100 tot 2000 personen

Gratis parkeren

Gratis parkeergelegenheid aanwezig, en zelfs plek om fietsen te plaatsen.

Centraal gelegen in Nederland

Midden in het Gooi. De locatie is makkelijk bereikbaar met zowel openbaar vervoer als de auto.

Voor grote of kleine bijeenkomsten

Vergaderzalen, podia, subzalen alles voor een professionele zakelijke of leuke bijeenkomst.

100% CO² neutraal

Wij zorgen ervoor dat ook de niet te vermijden uitstoot gecompenseerd wordt.

Technische kennis

Met het verzorgen van congressen en ruim 100 theatervoorstellingen is veel know-how aanwezig.

Congreslocatie Midden Nederland

Een van de belangrijkste voorwaarden voor een goede congreslocatie is de ligging, dat begrijpen wij als geen ander. Bezoekers van het congres moeten de locatie eenvoudig kunnen vinden, er niet te ver voor hoeven rijden en er moet uiteraard ook voldoende parkeergelegenheid zijn. Ook voor de gasten die met het openbaar vervoer komen moet de congreslocatie gemakkelijk te bereiken zijn, zonder dat hiervoor overgestapt moet worden. Een congreslocatie in Midden Nederland is in dat geval de beste keuze.

Spant ligt centraal in Midden Nederland. Wij zijn gevestigd in Bussum en heel makkelijk te bereiken via zowel het openbaar vervoer als met de auto. Het treinstation ligt op loopafstand en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van de congreslocatie. Met de fiets? Ook dat is geen probleem, met voldoende plekken voor fietsen en zelfs een speciale bakfietsen-parkeerplaats. De perfecte ligging dus! Bij Spant hebben wij meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van congressen, evenementen en theater. Wij gaan bij elk congres voor de totale ontzorging. Wij helpen jou van het begin tot eind bij de organisatie van een succesvol congres.

congresslocatie midden nederland auto
congresslocatie midden nederland audience
congresslocatie-midden-nederland decoratie
congresslocatie midden nederland mc donalds

Congres organiseren?

congreslocatie midden nederland vlaggen
congreslocatie midden nederland food
congreslocatie midden nederland zaal
congreslocatie midden nederland modern

Congreslocatie Midden Nederland: volledig verzorgde dag

TECHNISCHE KENNIS

Dat Spant technische kennis in huis heeft is niet vreemd; met jaren ervaring in televisie opnames, het verzorgen van congressen en ongeveer 100 theatervoorstellingen per jaar is veel knowhow aanwezig. In Spant is de nieuwste technische audiovisuele apparatuur beschikbaar. Van een presentatie tot een lichtshow met audio spektakel, alles is mogelijk. Wij werken uitsluitend samen met professionals met jarenlange ervaring, waardoor je verzekerd bent van een goed resultaat. Daarnaast kan er snel en flexibel gehandeld worden. Wij denken graag mee over de mogelijkheden en stellen samen met onze technici een passend plan voor jouw congres op.

DECORATIE & STYLING

Branding en styling van het pand is een essentieel onderdeel voor een geslaagd congres. Vanaf het moment dat jouw bezoeker aankomt bij Spant moet alles tot in de puntjes verzorgd zijn. Wij hebben aandacht voor detail en dit is te zien in de aankleding van onze ruimtes. Alles is tot in de puntjes verzorgd; van de dagverse bloemen tot de design zitmeubelen. Onze eigen decoratiespecialist Emile bruist van ideeën en wil graag al jouw wensen realiseren. Of het nu gaat om de bestickering van de garderobebalie, de loper in de kleur van jouw congres of de invulling van onze plasma informatieschermen; aan alles wordt gedacht.

FOOD

Spant heeft een eigen keukenbrigade. Onze eigen chef-kok en souschef bruisen van de creatieve ideeën. Met passie creëren zij de meest bijzondere en unieke concepten op maat. Zij zorgen ervoor dat jouw bezoekers, ongeacht het aantal, van de meest verrukkelijke gerechten genieten. Heb je speciale wensen? Van een lunch met alleen maar natuurlijke producten tot een volledig vegetarisch diner. Ook dat is mogelijk. Van een sitdown diner tot de Food Market, alle gerechten worden vers bereid voor een optimaal genot. Laat je verassen door onze keukenbrigade.

Altijd een opstelling die bij je past

Door onze centrale ligging in Bussum worden wij vaak ingezet als congreslocatie voor Midden Nederland.

Nog vragen of specifieke wensen?

Vul hieronder je gegevens in en wij bellen je op werkdagen tussen 09:00 en 13:30 uur direct terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je bent er zo!

Bekijk gelijk hoe snel jij er kan zijn!

Boek nu jouw congreslocatie