DE SEMINARLOCATIE VAN MIDDEN NEDERLAND

De perfecte ligging

Een gunstige ligging van de locatie is een must! Zoek je een locatie met een goede bereikbaarheid voor zowel mensen die met het OV komen als mensen die met de auto komen?
Dan kies je voor Spant. Door onze centrale ligging in Bussum is Spant de meest centrale seminar locatie in Midden-Nederland.
Bij onze seminar locatie in Midden-Nederland kun je geheel kosteloos parkeren met voldoende parkeergelegenheid.
Ook ligt onze locatie nog eens op loopafstand van station Bussum Zuid. De perfecte ligging voor jouw volgende seminar dus


Het belang van duurzaamheid

Naast dat persoonlijke aandacht en flexibiliteit bij ons hoog in het vaandel staat, vinden wij duurzaamheid ook erg belangrijk.
Duurzaamheid speelt bij ons dan ook een belangrijke rol in het organiseren van evenementen, vergaderingen en congressen. Sinds 2011 zijn wij in het bezit van de Golden Green Key.
Daarnaast is Spant 100% co2-neutraal. Hierdoor ben jij ervan verzekerd dat iedere vergadering duurzaam georganiseerd wordt.

Multi-inzetbare ruimtes

Met breed inzetbare zalen zijn wij een zeer flexibele seminar locatie in Midden-Nederland. Wij bieden verschillende ruimtes aan die multi-inzetbaar zijn.
Dit zijn zowel plenaire ruimtes als sub zalen van verschillende grootte. Doordat alle ruimtes aangepast kunnen worden naar de ideale opstelling voor jouw seminar,
is het mogelijk om seminars te organiseren voor zowel wat kleinere groepen als grote groepen.

WAAROM SPANT KIEZEN ALS LOCATIE?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat jouw gegevens achter in onderstaand formulier en wij bellen je terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op met Suzan

Benieuwd wat Spant voor jouw evenement, congres of seminar kan betekenen? Dan horen wij dat natuurlijk graag.