HET DECOR VOOR JOUW ZAKELIJKE EVENEMENT

Spant is de locatie voor zakelijke evenementen in Midden Nederland. Met meer dan 10 unieke en flexibele ruimtes hebben we voor ieder zakelijk evenement een passende opstelling. Spant is voorzien van alle moderne gemakken en is bijzonder door zijn duurzame beleid en unieke decoratie. Spant Congrescentrum wordt naast evenementen en congressen ook ingezet voor theatervoorstellingen. Dit zorgt ervoor dat onze locatie geschikt is voor zakelijke evenementen van 80 tot 2000 personen.


Flexibele ruimtes

met ruimte voor evenementen tot 2000 personen

Wifi

Glasvezel wifi voor 1000 gebruikers

Gratis parkeren

Er is ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig

Zakelijk evenement organiseren?

Foyer drie zithoek

ONZE PERSOONLIJKE AANPAK

Bij het organiseren van een zakelijk evenement komen heel veel dingen tegelijkertijd op je af. Je moet rekening houden met de planning, uitnodigingen voor je gasten en bent verantwoordelijk voor het succes van je evenement. Wij vinden dat het organiseren van een evenement op locatie vooral leuk moet zijn. Daarom nemen onze collega’s graag wat van deze taken uit handen. Tijdens het organiseren van een evenement bij Spant krijg je een persoonlijke eventmanager toegewezen. Deze eventmanager helpt je in het gehele organisatie traject.Op de dag van het evenement staat jouw persoonlijke eventmanager je de hele dag bij. Alles om ervoor te zorgen dat het jou en de gasten aan niets ontgaat. Naast onze persoonlijke aanpak, blijven wij ook tot het laatste moment flexibel. Wijzigingen in het aantal personen, de menukaart of in het beeld & geluid assortiment kun je tot de laatste dag doorgeven.

HET DECOR VOOR JOUW ZAKELIJKE EVENEMENT

De keuze voor de locatie van je zakelijke evenement is zeer belangrijk en is er daadwerkelijk één om goed over na te denken. De sfeer van de locatie moet perfect aansluiten bij de sfeer die je voor ogen hebt voor je zakelijke evenement. De theaterlocatie van Spant bevat tien unieke & flexibele ruimtes die helemaal aangepast kunnen worden naar de sfeer die jij voor ogen hebt. Wat dacht je van een inspirerend evenement in onze sfeervolle theaterzaal of een intiem evenement in podium voor de kunst. Hoe jouw gedroomde evenement er ook uitziet, naar wat voor sfeer je ook op zoek bent, onze locatie geeft jouw zakelijke evenement net dat beetje extra dat het verdient. Zoek je een bijzondere locatie voor je zakelijke evenement met alle gemakken van nu en een persoonlijke, flexibele organisatie? Neem dan contact met ons op en ontdek wat 50 jaar theater, evenementen & congressen ervaring voor jou kan betekenen.

Smoodjs food stand food market

Ontdek de sfeer van onze ruimtes  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HEB JE EEN VRAAG OF OPMERKING?

WIJ HELPEN JE GRAAG VERDER!

Laat je gegevens hier achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Financiële boekjaar portier

DÉ IDEALE LIGGING VOOR JOUW ZAKELIJKE EVENEMENT

De mogelijkheden graag bespreken en langskomen?

Plan een afspraak in