HYBRIDE EVENEMENT ORGANISEREN?

Er gaat niets boven de kracht van live ontmoetingen! Ook in een tijd waarin we ons moeten aanpassen. En dit doen we graag sámen met jou. Daarom delen wij onze plannen, zodat we hierover met elkaar in gesprek kunnen. Evenementen organiseren waar bezoekers met gepaste afstand toch kunnen samenkomen. Juist nu wil je je boodschap blijven overbrengen, in gesprek blijven met je doelgroep en nieuwe klanten ontmoeten. Spant is flexibel. Je kunt voor je stakeholders live en hybride evenementen organiseren. Ons team helpt je graag verder en vertelt je over de mogelijkheden om dit te doen.

 

Waarom zou je hybride evenement organiseren?

Daar is veel voor te zeggen. Een paar redenen:

  • Hybride events bieden je de mogelijkheid om elkaar zowel fysiek als online te ontmoeten
  • Blijven communiceren naar je doelgroep is in deze tijd heel belangrijk
  • Je kan met een hybride event een nog grotere (doel)groep bereiken om je boodschap over te brengen
  • Je kan je hybride event interactief maken met tools zoals polls en een chatfunctie

Kies voor kwaliteit. Kies voor een hybride event!

De essentie is dat zowel een fysiek als een online publiek op het­zelfde moment dezelfde ervaring of inhoud tot zich kan nemen vanaf verschillende locaties. Zo simpel is het! Wij ondersteunen je volledig met onze kennis en techniek om je doelgroep te be­reiken. Wij zorgen voor een ingerichte locatie inclusief lekkernijen tijdens ontvangst en ochtendpauze. Uiteraard is het mogelijk om je programma af te sluiten met een heerlijke lunch. Je evenement helemaal online organiseren? Dat kan door een Webtalk of webinar te organiseren.

Meer informatie over een hybride event in Spant?


Food & beverage tijdens een hybride event

Hoe gaan wij hiermee om?

Spant werkt voor de bereiding én uitgifte van eten en drinken conform het protocol en richtlijnen van de Koninklijke Horeca Nederland. Alle items zijn terug te vinden in ons Foodbook.

Download het Foodbook

 

De ruimtes in Spant

Wat wordt de zaalcapaciteit bij hybride events?

Hybride events bieden je de mogelijkheid om elkaar alsnog fysiek te ontmoeten. Zo genieten jij en je aanwezige gasten toch van de kracht van live! Wanneer er afstand gehouden moet worden, veranderen ook onze capaciteiten per ruimte in Spant. Dit kunnen we waarmaken door bijvoorbeeld in onze plenaire zalen (podium een en twee) rijen of stoelen ongebruikt te laten. Je kan met een hybride event een nog grotere (doel)groep bereiken om je boodschap over te brengen. Benieuwd wat er mogelijk is voor jouw bijeenkomst? Neem contact met ons op, wij denken graag met jullie mee.

Congres organiseren? Neem contact op met Monique Zandee

Neem contact op

Ben jij geïnteresseerd in het organiseren van een hybride evenement?
Neem contact op. Wij staan voor je klaar. Want we geloven dat goede gesprekken goud waard zijn.

Stuur een e-mail
Of vraag direct een offerte aan

Of bel: 035 7504 705

 

Veelgestelde vragen over Hybride evenementen

Een hybride evenement is het beste van twee werelden in één. Aan de ene kant heb je de sprekers. In een zaal met publiek. Offline dus. Aan de andere kant heb je de deelnemers (en sprekers) die je complete bedrijfsevent via de livestream op de voet volgen. Online dus.

Deze vorm van evenementen in ontstaan uit noodzaak door de coronacrisis. Online kan voor velen toch de ervaring van live overbruggen. De voordelen van een hybride event is dat mensen kunnen kiezen of ze er online willen aansluiten of dat ze fysiek willen deelnemen.

Voor een hybride evenement moet je een locatie en livestream regelen. De organisatie kan je het gemakkelijkst samen oppakken met de evenementenlocatie waar je naartoe wil gaan. Zij hebben al veel ervaring opgedaan met de organisatie van dergelijke evenementen specifiek afgesteld op hun locatie.