HYBRIDE EVENTS, WEBINAR OF WEBTALKS ORGANISEREN?

Juist nu wil je je boodschap blijven overbrengen, in gesprek blijven met je doelgroep en nieuwe klanten ontmoeten. Spant is flexibel.
Je kunt voor je stakeholders live en hybride evenementen organiseren. Juist nu wil je je kwalitatief blijven onderscheiden. Ons team helpt je graag verder en vertelt je over de mogelijkheden om dit te doen.

Waarom zou je hybride events of een webinar organiseren?

Daar is veel voor te zeggen. Een paar redenen:

  • Hybride events bieden je de mogelijkheid om elkaar alsnog fysiek te ontmoeten. Zo genie­ten jij en je aanwezige gasten toch van de kracht van live!
  • Blijven communiceren naar medewerkers en/of relaties is in deze tijd heel belangrijk.
  • Je kan met een hybride event of een webinar een nog grotere (doel)groep bereiken om je boodschap over te brengen

Tot 1 juli kunnen wij 30 gasten ontvangen. In combinatie met live streaming nog honderden thuiskijkers extra!
Vanaf 1 juli kunnen wij 100 gasten ontvangen. In combinatie met live streaming nog honderden thuiskijkers extra!

Uiteraard kunnen we bij het versoepelen van de maatregelen snel opschalen in capaciteit, want wij geloven in de kracht van live ontmoetingen.

Meer informatie?


WEBTALKS

Kom TV maken in Spant!

Met het concept WebTalks wordt jouw congres omgezet naar één of meerdere tv-afleveringen. In onze locatie staat een professionele tv-studiosetting voor je klaar. Tijdens de opnames ontzorgen we je volledig met een ervaren crew. Aan alles is gedacht. Na montage heb je een tv-waardige uitzending die we online publiceren. Elke Webtalk kent een strak script en duurt 18 minuten. Zodat het écht inspireert. Bekijk hier een voorbeeld van Peter Heerschop.

download pakket & prijs

 

HYBRIDE EVENTS

Kies voor kwaliteit

Een hybride evenement is een fysieke bijeenkomst waar tegelijkertijd ook een online publiek aan deelneemt. Zo simpel is het! De essentie is dat zowel een fysiek als een online publiek op hetzelfde moment dezelfde ervaring of inhoud tot zich kan nemen vanaf verschillende locaties. Wij geloven dat een goed gesprek de beleving van bedrijven, merken persoonlijkheden verstrekt. Juist nu is het moment om je kwalitatief te blijven onderscheiden.

download pakket & prijs

WEBINAR

Geef online ambitie ruimte

Bij een webinar is enkel online publiek aanwezig. Bij een webinar wordt een presentatie gegeven aan een groot online publiek. Er zijn tal van interactieve mogelijkheden beschikbaar tussen de deelnemers en de presentator(en). Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inzetten van een interactieve chat sessie. Een webinar is een goede keuze als je event echt live en interactief moet zijn. Wij ondersteunen je volledig met onze kennis en techniek om je doelgroep te bereiken.”

download pakket & prijs

Neem contact op

Ben jij geïnteresseerd? Neem contact op. Wij staan voor je klaar.
Want we geloven dat goede gesprekken goud waard zijn.

Stuur een e-mail

Of bel: 035 7504 705

 

Fotocredits: Nathan Reinds