BOARDROOM PODIUM VOOR KUNST

Op de tweede verdieping hebben wij, naast podium voor kunst een sfeervolle boardroom.
De luxe boardroom op de tweede verdieping heeft eigen koffie en thee faciliteiten en een ovale tafel met 12 comfortabele stoelen. Het is ideale ruimte om bijvoorbeeld pers te ontvangen of een vergadering te hosten voorafgaand/tijdens een congres.


25
Personen in de boardroom
Drie ingangen
Tweede verdieping
Verrijdbare stoelen
Grenst aan podium voor Kunst
Oplaadblokken
Volledige branding
Eigen bar
Intiem diner
Glazen deuren
Lichte uitstraling
60
m2 oppervlakte
Geavanceerde technologie
Bereikbaar met een lift
Meerdere zitjes
Technische begeleiding
Subsessie
Verschillende ingangen
Toiletten op de verdieping
Moderne uitstraling
grenst aan Foyer twee
82-inc scherm

Kies de gewenste opstelling

Boardroom opstelling

25 personen
De boardroom heeft een grote ovale tafel als opstelling. De streaming mogelijkheden naar het tv-scherm maken deze ruimte een ideale subsessie ruimte. Daarnaast is het ook als gezellige en kleinere cateringruimte te gebruiken.

Meer info?

Staat de gewenste opstelling niet in ons aanbod? Laat ons weten welke opstelling je voor ogen hebt! We streven ernaar om aan al jouw specifieke wensen tegemoet te komen en een op maat gemaakte ervaring te creëren.

Sfeerimpressie Boardroom opstelling

Altijd de duurzaamste optie

We durven het te claimen: ieder bezoek aan Spant is 100% CO₂-neutraal. Daarmee zijn we een van de duurzame koplopers binnen de theater- en evenementenbranche. Iets om trots op te zijn, maar ook iets om altijd scherp op te blijven. Daarom monitoren we onze uitstoot secuur. We draaien waar mogelijk aan de knoppen om het te verminderen. En compenseren het teveel door te investeren in duurzame projecten. Ook jouw event duurzaam organiseren? Bekijk hier alle tips

Maatwerk door techniek

Dat Spant technische kennis in huis heeft is niet vreemd; met jaren ervaring in televisie opnames, het verzorgen van congressen en ongeveer 100 theatervoorstellingen op de podia is veel know-how aanwezig. In Spant is de nieuwste technische audiovisuele apparatuur aanwezig en er wordt uitsluitend samengewerkt met professionals, hierdoor kan snel en flexibel gehandeld worden. Het is vanzelfsprekend dat niets onmogelijk is bij jouw congres. Wat voor een digitale presentatie, lichtshow of audio spektakel ook gewenst is, bij onze congreslocatie is het mogelijk.

Jouw ruimte in midden Nederland

Je organiseert een congres en bent op zoek naar goed bereikbare locatie met centrale ligging in Nederland? Spant ligt centraal in midden Nederland, in het hart van ‘t Gooi. Wij zijn gevestigd in Bussum en perfect bereikbaar voor gasten vanuit het hele land. Rondom Spant kan je gratis parkeren. Komen je gasten met het openbaar vervoer? Op loopafstand ligt het treinstation Bussum Zuid. Pendelvervoer inzetten is ook mogelijk. Ons ervaren team weet als geen ander dat een evenement al begint bij aankomst. Professionele parkeerbegeleiding ontvangt en placeert jouw gasten, en bij binnenkomst in Spant ontvangt de portier iedereen met een warm welkom. Wij gaan bij elk congres voor de totale ontzorging. Wij helpen jou van het begin tot eind bij de organisatie van een succesvol congres.

Neem contact op met ons sales team

Meer informatie over een congres organiseren in Spant?
Neem contact op. Ons team helpt je graag verder

Stuur een e-mail
Vraag direct een offerte aan


Of bel ons: 035 7504 705