Creatief en bruisend: onze nieuwe medewerker Rob

Gepubliceerd op 7 juli 2021

Een frisse blik op het bedrijf. Dat brengt onze nieuwe Sales- en marketingmedewerker Rob van den Enk. Hij is 25 jaar en net afgestudeerd van de opleiding International Creative Business aan Hogeschool Utrecht. Vol energie en vol ideeën komt hij ons sales- en marketingteam versterken. Wie is Rob?

De oplettende Spantbezoeker herkent Rob misschien. Tot twee jaar geleden werkte hij namelijk in ons horecateam. Geen toevallig gekozen bijbaan, die hij puur en alleen deed om zijn studentenleven te financieren. Nee, het was de bijbaan van zijn dromen.

Theater maken en kijken is zijn grootste hobby. Al vanaf de basisschool had hij, geboren en getogen in Naarden, musicalles bij De Gooische Muziekschool. Nu speelt hij nog steeds bij twee theatergezelschappen. “In al die jaren heb ik verschillende keren op de planken van Spant gestaan en daarmee is de vonk overgeslagen. Toen ik hoorde dat Spant studenten zocht voor het horecateam was ik om,” vertelt Rob enthousiast.

PERFECTE MIX

Nu, jaren later, kon hij maar één werkgever bedenken waarbij hij heel graag wilde werken: Spant. “Er stond geen vacature open, dus toen heb ik een open sollicitatiebrief geschreven. Ik mocht langskomen voor een gesprek en binnen no-time had ik deze geweldige baan.”

Bij zijn laatste baan bij de Landelijke Studenten Vakbond heeft hij organisatievaardigheden opgedaan. Kortom, hij staat aan de start van zijn carrière, maar wel met de perfecte ervaring. Rob: “Mijn streven? Een goede band opbouwen met opdrachtgevers en een setting creëren waarin alle gasten zich honderd procent op hun gemak voelen. Ik kan niet wachten om mijn eerste evenement van het begin tot het einde te organiseren. Wat zal ik dan trots zijn!”

CREACTIEF EN BRUISEND

En dan heeft hij ook nog een diploma van een creatieve marketingstudie op zak: “Ik ben creatief en bruis van de ideeën. Dat wil ik gebruiken voor opdrachtgevers. Hopelijk kan ik hen verrassen met ideeën om de marketing van hun evenement te vergroten. En voor het theater zie ik nog heel veel kansen om jongeren te bereiken. Bijvoorbeeld via De Gooische Muziekschool, vloggers en YouTubers.”

THUISKOMEN

Bij Spant kan hij voluit leren en proberen: “Het is een heel professioneel bedrijf met een fijne sfeer. Als medewerker voel je je gewaardeerd. Niet bij ieder bedrijf sluit de directeur aan bij de borrel om met iedereen te praten. Bij Spant wel. En daarom voelt deze stap voor mij als een warm thuiskomen.”

ROBS THEATERTIP

Omdat hij zo’n theaterliefhebber is, zijn we natuurlijk benieuwd welke voorstelling hij dit theatervoorstelling voor geen goud wil missen. Daar hoeft Rob niet lang over na te denken: “Rundfunk. Zij zijn briljant. Ze hebben enorm veel lef, maken wat ze leuk vinden. Daarmee kunnen ze soms flink de plank misslaan. Maar het is in ieder geval nooit saai. Drie jaar geleden was ik bij hun voorstelling Wachstumsschmerzen hier in Spant. Dat was echt een regelrecht succes.”
Leuk? Lees hier al onze blogs!