Zó brand je jouw event tot een totaalbeleving bij Spant

Gepubliceerd op 19 januari 2024

We zien evenementen in alle vormen, maten en kleuren voorbijkomen. Sommige springen eruit. Dat zijn vaak de evenementen waarbij de opdrachtgevers voor een totaalbeleving gaan. Ze dompelen hun gasten helemaal onder in hun concept. En dat kan ook, omdat je onze locatie exclusief huurt. Met deze ‘must haves’ benut je onze locatie optimaal voor je event.

#1. Vanaf het eerste contactmoment

Eigenlijk start je event al met de weg ernaartoe. Onze locatie is een klein kwartier lopen vanaf het station. Wil je het je gasten zo makkelijk mogelijk maken? Dan kun je pendelbussen inzetten. Hier heb je meteen de eerste fysieke kennismaking van je gast met het evenement te pakken. En dat kun je benutten. Bijvoorbeeld door de pendelbussen te bestickeren in de huisstijl van je event. Door een host je gasten hartelijk te laten ontvangen, met een welkomstbord in stijl. Of door je gasten al wat aan te bieden als ze instappen in de bus.

#2. Organiseer een grand entree

En dan arriveren je gasten bij Spant. Baniervlaggen met het logo van je event flapperen hun tegemoet. De buitenschermen heten je gasten hartelijk welkom. Grote raambestickering de entree van de locatie leiden hen naar de entree. En een loper voert je gasten letterlijk je event binnen. Door ook de buitenkant van onze locatie mee te nemen in de totale branding, komen je gasten direct in de juiste stemming.

#3. De vloer is van jou

Een vriendelijke glimlach van onze portier en je gasten staan binnen. Hier pak je uit. Want dit is jouw domein. Voor een totaalbeleving neem je deze branding mee:

  1. Besticker de brede balie van de garderobe in je huisstijl. Het is een echte eyecatcher bij binnenkomst.
  2. Tover de bar om in je huisstijl. Dit is dé plek waar je gasten naartoe komen om ‘te landen’ in je event.
  3. Decoreer de foyer met de kleuren van je event. Denk aan prachtige bloemen, kaarsen en belichting. Wij kunnen als geen ander meedenken in een stylingconcept op maat.

 

#4. Vergeet de details niet

“Ze hebben echt aan alles gedacht.” Dat wil je je gasten horen zeggen op je event. Voer je branding dus door in alle details. Denk bijvoorbeeld aan professionele content op onze digitale schermen, waarmee je je gasten geheel in stijl door de locatie leidt. En aan de bordjes bij de gerechten tijdens de lunch en de borrel om de ingrediënten te duiden. De details lijken misschien onbelangrijk, maar voor de totaalbeleving van je event is het essentieel.


#5. Licht je event goed uit

Onze theaterzaal, podium één, is het afgelopen jaar totaal vernieuwd. Een van de grootste vernieuwingen is de hypermoderne geluid- en lichtinstallatie. De sfeer van jouw event in één klap doorvoeren in deze zaal? Dat kan door de spectaculaire wand- en zaallichten in de kleuren van je huisstijl te zetten. Wil je de beleving compleet maken, maak dan samen met onze lichttechnicus een lichtplan met showeffecten op maat. Omdat we wekelijks theatervoorstellingen hebben, zijn we expert op het gebied van podiumtechniek.


#6. De mogelijkheden zijn eindeloos, gebruik dat

We hebben een locatie waar van alles mogelijk is. Onze grote theaterzaal heeft het neusje van de zalm qua podiumtechniek. En daarnaast hebben we nog een kleinere theaterzaal, acht subsessiezalen, twee boardrooms, vier foyers en een artiestenfoyer met veertien kleedkamers. Al deze ruimtes kun jij exclusief gebruiken voor je event. Benut deze mogelijkheden om je event onvergetelijk te maken. Durf jij te knallen met vuurwerk? Zweep je de boel op met een bigband? Of geef je een lichtshow tijdens de borrel on-stage? Kleur buiten de lijntjes!

Brand erop los, maar wel duurzaam

Als 100% CO2-neutrale eventlocatie vinden we het van groot belang dat we zorgvuldig omgaan met branding. Ons advies is daarom om het professioneel aan te pakken. Allereerst door de ontwikkeling van jullie uitingen mee te nemen in de eventplanning. Lever de ontwerpen tijdig aan bij de experts, zodat zij het goed kunnen checken voordat het gedrukt wordt. Daarmee voorkom je fouten en onnodige verspilling.

Neem daarnaast een ontwerper in de arm. Een professionele ontwerper kan als geen ander jullie huisstijl doorvoeren in alle uitingen. En door hem ook ontwerpen te laten maken voor onze digitale schermen, draag je echt bij aan een duurzame totaalbeleving.

 

Tegenwoordig zijn er veel duurzame brandingsmogelijkheden. Daarvoor laten wij ons adviseren door onze lokale partner in branding, KONNEX Reclame/belettering. Zij kunnen ook jou helpen met duurzame branding. Lees hier meer over duurzaam branden.

Laten we verder sparren

Wil jij verder sparren over hoe je je gasten een totaalbeleving kunt geven? Bel met een van onze accountmanagers.

Stuur een e-mail

035 7504 705