Nieuwe evenementenlocatie na grote verbouwing van de benedenverdieping

Gepubliceerd op 11 oktober 2016

Spant presenteerde maandag 10 oktober, op de Dag van de Duurzaamheid, haar gloednieuwe evenementenlocatie. Met de grootscheepse renovatie afgelopen zomer, is een gloednieuw horecaplein gecreëerd, met een directe toegang naar de vorig jaar verbouwde plenaire zaal voor 275 personen.

Spant Foods Event

Duurzame metamorfose van 550 m2

Het horecaplein annex restaurant heeft naast de vernieuwde indeling een inrichting met duurzame elementen, zoals de door het Eco instituut gecertificeerde gietvloer vervaardigd van zeer slijtvast materiaal en de duurzame open haard met een zeer laag verbruik. Het pronkstuk vormen de grote glazen lichtkoepels die voor het pand in de stoep zijn aangebracht. Met vier glazen panelen (de grootste is 12 m²) is daglicht gecreëerd.

Directeur Paul Haighton
Met het creëren van daglicht in het restaurant gaat een langgekoesterde wens in vervulling. Dit is voor het theater en onze zakelijke markt een enorm toegevoegde waarde. Aandacht voor design en interieur speelt natuurlijk ook bij deze renovatie weer een grote rol. Hiervoor hebben wij het gerenommeerde architecten bureau Crielaers & Company uit Blaricum in de arm genomen”.

Opening met mini colleges Tony’s Chocolonely, ID&T en Plastic Whale
In plaats van een lintje doorknippen, organiseerde Spant tijdens de Dag van de Duurzaamheid een middag met mini colleges van drie vooraanstaande duurzame bedrijven. De sprekers reageerden enthousiast op de uitnodiging om in het duurzaam opererende Spant als locatie hun visie en werkwijze als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen, met de gasten te delen.

bekijk meer foto’s

Interessant? Lees hier al ons zakelijk nieuws!

nieuws