PODIUM ÉÉN

De grootste theaterzaal van Spant is een oplopende zaal met comfortabele stoelen en een flexibel inzetbaar toneel/sprekersgedeelte. In de vaste opstelling zijn er 780 zitplaatsen. Met een arenaopstelling is de maximale capaciteit 1100 personen.
Podium één is een theaterzaal waar technisch gezien alles mogelijk is en oneindig in congres- en cateringopstellingen is te variëren.


Metamorfose podium één afgerond!

De verbouwing van de grote theaterzaal is afgerond. En wat zijn we blij met het resultaat. Begin juli werd podium één volledig gestript voor een totale metamorfose. Met een nieuwe, luxe uitstraling, high-end licht- en geluidsinstallaties en duurzame innovaties is de zaal klaar voor de toekomst. Klaar voor onvergetelijke theaterbelevingen en nieuwe betekenisvolle congressen.

Meer moois in Spant!
Bij binnenkomst zal het u meteen opvallen. Er is nog meer vernieuwd dan alleen podium één. Onze iconische design Egg chairs van Fritz Hansen hebben een nieuwe kleur gekregen. De herkenbare wandpanelen in Spant hebben ook een metamorfose ondergaan, in de stijl van de nieuwe zaal.

LEES MEER

Bekijk hier alle capaciteiten

Altijd een opstelling die past bij jouw evenement

Bekijk hieronder wat de mogelijkheden zijn aan capaciteit in podium één.


780 personen

1100 personen

300 personen

300 personen

600 personen

Meer informatie?

Wij helpen je graag verder!

Podium één congreszaal
t Spant Bussum