ER GAAT IETS HEEL MOOIS GEBEUREN!

Als eerste op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEFLuxe, hypermodern en duurzaam.

Deze zomer wordt onze grote theaterzaal, podium Eén, volledig verbouwd. Met het innovatieve ontwerp krijgt de zaal een nieuw karakter. Natuurlijke en duurzame materialen, opvallende vormen en spectaculaire licht- en geluidinstallaties doen hun intrede. Alles om de beleving van de gasten nog meer te versterken.

Kom je de nieuwe zaal binnen, dan trekken de wanden direct je aandacht. Ze zijn opgebouwd uit driehoekige – een soort stealth-achtige – vormen. Het excentrieke lichtontwerp versterkt de licht- en schaduwwerking van de wanden. En de warme, natuurlijke kleuren en nieuwe theaterstoelen zorgen dat je je meteen comfortabel voelt.

Een andere wereld.

(Interieur-)architectenbureau Kabaz maakte het nieuwe ontwerp. Bertram Beerbaum, chief imagination officer van Kabaz: “We hebben een zaal gecreëerd waarin de gasten zich even in een andere wereld bevinden. De vormen, de kleuren, het licht, het geluid. Alle zintuigen worden geprikkeld. Als je binnenkomt, denk je: wow, wat een indrukwekkende ruimte. Maar zodra je zit en de zaallichten dimmen, staat alles ten dienste van het podium.”

Meer weten? Lees het interview met onze directeur Paul Haighton en Bertram Beerbaum van Kabaz. Zij vertellen ook over de duurzame innovaties in de vernieuwde zaal.

LEES HET INTERVIEW

The show goes on.

Op 3 juli sluiten we de grote zaal voor de verbouwing. Vanaf begin september gaan de zaaldeuren weer open. Klaar om gasten te verwonderen. Klaar om alle innovaties in te zetten voor de congressen. En klaar om optredens van artiesten met verfijnd licht en geluid nog meer kracht bij te zetten.

Blijf op de hoogte van onze verbouwing. Volg ons op Instagram, Facebook en LinkedIn