Buitenlocatie voor onvergetelijke evenementen

Buiten evenementenlocatie

Zelf noemen we onze buitenlocatie ‘een verborgen parel’. Een historisch fort, te midden van maar liefst 25.000 m2 groen. Slechts 300 meter van Spant vandaan. Je gasten bevinden zich op onze buitenlocatie in een totaal andere wereld. Een wereld van rust, ruimte en inspiratie. Huur ons fort geheel exclusief. En organiseer hier jouw onvergetelijke buitenevenement.

Meer informatie?

Informeer naar de mogelijkheden


Netwerkbijeenkomst met de perfecte ambiance

Eerlijk is eerlijk. Om zo’n netwerkbijeenkomst te organiseren is er meer nodig dan mensen uit dezelfde branche of met dezelfde interesse bij elkaar te zetten in één ruimte. Gelukkig weten we bij Spant precies wat dat ‘meer’ is. Hoe zorg je ervoor dat ook de ‘ik-ben-niet-zo’n-netwerker’-gast met nieuwe LinkedIn-connecties naar huis gaat? Al meer dan vijftig jaar is Spant hét podium voor live ontmoetingen en netwerkbijeenkomsten

Je gasten in de spotlight

Een rode loper, een vriendelijke portier die de deur voor je opent, een gastvrouw die met een glimlach een welkomstdrankje aanbiedt… Van het begin tot het einde voelt je gast zich gezien. Hij mag er zijn, ervaart dat hij meteen onderdeel is van de bijeenkomst. Een geweldige basis om vanuit te netwerken.

Perfecte totaalconcepten

Wij geven jouw gasten een totaalbeleving. En dat kan alleen als we heel nauw met jou samenwerken. Wat is het doel van je netwerkbijeenkomst? Wie is je doelgroep? Heb je een thema? Dat bepaalt de keuze voor de muziek, de decoratie, de hapjes en de drankjes. Zo zorgen we ervoor dat alles klopt, helemaal passend bij jouw evenement. En ja, dat voelen je gasten. Dat maakt indruk.

Uitblinkers op het podium

Opscheppen zit niet in ons DNA, maar met meer dan vijftig jaar theaterervaring kunnen we volmondig zeggen dat we podiumexperts zijn. Heel fijn voor jou als organisator van een netwerkbijeenkomst. Al in het voortraject maak je kennis met onze getalenteerde theatertechnici. Zij weten wat werkt en staan te popelen om jouw programmaonderdelen te versterken met een gelikte presentatie. Nog op zoek naar sprekers, een dagvoorzitter of entertainment tussen de bedrijven door? We hebben een hele lijst met goede opties voor je klaarliggen.

Een efficiënte netwerkbijeenkomst

Zo doe je dat

Vele flexibele zalen

Onze vele foyers en andere zalen nodigen uit voor diverse pareltjes gedurende een feest. Van een intiem jazzy optreden tot een DJ die de gasten tot in de kleine uurtjes laat dansen. Van stand-up comedy tot sit-down diner. In alle ruimten, waarbinnen de zalen ook te koppelen zijn waardoor nog meer ruimte ontstaat, dragen interieur en styling bij aan de kracht van het samen vieren.

max. 150 personen
1,5 meter: 50 personen

De Loods is de grootste binnen ruimte. De ruimte beschikt over een bar en er is plek voor een podium. Het oogt stoer en robuust, maar bevat sierlijke elementen. Het gebruik van verse bloemen en groen brengt leven in de ruimte. Ieder hoekje is anders ingericht; je raakt niet uitgekeken.

max. 120 personen
1,5 meter: 40 personen

De Poterne grenst aan de prachtige Forttuin. Waar vroeger alle kanonnen werden opgeslagen, heeft de 36-meter lange, ondergrondse gang nu plaatsgemaakt voor de perfecte ruimte voor bijvoorbeeld een grootse diner aan lange tafels of als subsessie ruimte.

max. 30 personen
1,5 meter: 6 personen

Kazematten is een prachtige, intieme ruimte waar vroeger de soldaten hun slaapvertrekken hadden. Deze ruimte is geschikt voor verschillende activiteiten, zoals een vergadering of subsessieruimte. Deze ruimte beschikt ook over een kookstudio.

max. 300 personen
1,5 meter: 100 personen

Onze prachtige tuin van maar liefst 25.000 m² is de ideale locatie voor je bijeenkomst die net even anders mag. Met een lunch, borrel of barbecue in een groene omgeving zet je jouw gasten letterlijk in het zonnetje.

Bewuste keuzes, goed gevoel

Wij houden van impact. Alles wat we doen, doen we bewust en duurzaam. Zo is ieder bezoek aan Spant honderd procent CO2-neutraal en gaat zeker tien procent van de omzet naar onze culturele theaterprogrammering en lokale podium. Dat voelt goed. Voor de maatschappij en de natuur, voor ons, voor jou en voor de gasten van je netwerkbijeenkomst.

O

O

“Bij Spant zijn we dol op verrassingen. We prikkelen keer op keer onze gasten met onverwachte smaken, geuren en kleuren. Alles om live bijeenkomsten te versterken. Want dat is waarin we geloven. Juist bij live ontmoetingen ontstaan krachtige verbindingen en nieuwe mogelijkheden.” Louise Kortschot, accountmanager.

 

Ongekende kracht van food

Een spectaculair diner op ons podium met exclusieve gerechten van ons keukenteam onder supervisie van sterrenkok Dennis Huwaë. Een walking dinner met bijzondere hapjes. Samen met jou bepalen we welke catering jouw netwerkbijeenkomst versterkt en aansluit bij je doelgroep. Ook hierbij kiezen we bewust: we serveren gezonde lekkernijen en minstens zeventig procent vegetarische ingrediënten. 


FOODBOOK

Om alvast een beeld te krijgen van wat er geserveerd kan worden, is er het Foodbook. In dit Foodbook staan hapjes van italiaans tot mexicaans en van vlees tot vegan. Verras jezelf en gasten met de meest smakelijke en mooie gerechten op je bijeenkomst.


Vraag ons Foodbook aan

Diner on stage

Wil jij een keer iets unieks? Een speciale belevenis voor jou en de bezoekers? Wat dacht je van een diner on stage in podium één! Aan prachtige tafels op het podium nemen alle bezoekers plaats. Onze eigen keukenbrigade bereidt de lekkerste gerechten, speciaal samengesteld voor jouw bijeenkomst. Natuurlijk kan hier ook entertainment bij plaatsvinden, geheel naar jouw wensen. Een bijzondere belevenis, voor iedereen!

Laat jouw gegevens achter in onderstaand formulier en wij bellen je terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op met ons sales team

Wij zijn er klaar voor om jouw netwerkbijeenkomst te organiseren! Bel ons om te sparren over de mogelijkheden.