Maatregelen coronavirus (COVID-19)

Gepubliceerd op 22 april 2020

Update 22 april:

De landelijke overheid heeft in verband met het coronavirus (COVID-19) nieuwe maatregelen bekendgemaakt. Alle bijeenkomsten die tot 20 mei 2020 gepland stonden worden afgelast.

Per bijeenkomst wordt in samenspraak met onze partners de mogelijkheid tot verplaatsing bekeken. Betrokkenen zullen hierover zo snel mogelijk worden geïnformeerd. Telefonisch zijn wij op dit moment zeer beperkt bereikbaar. Voor vragen, stuur een e-mail naar sales@spant.org. Het kan gezien de huidige omstandigheden langer duren dan u van ons gewend bent voordat we contact opnemen. Onze excuses voor dit ongemak.


Update theater 12 maart 2020:

VOORSTELLINGEN AFGELAST TOT 6 APRIL

Op instructie van de landelijke overheid zijn in verband met het coronavirus (COVID-19) alle voorstellingen in ons theater tot 6 april afgelast. Ons theater is tot die tijd dan ook gesloten voor theaterbezoekers. Een lijst van de afgelaste voorstellingen vindt u hieronder. We zullen de komende periode met iedere persoon die kaarten geboekt heeft contact opnemen. Het kan gezien de huidige omstandigheden langer duren dan u van ons gewend bent voordat we contact opnemen. We willen u verzoeken op dit moment geen contact op te nemen met onze kaartverkoop, zodat we de meest noodzakelijke communicatie voorrang kunnen geven. Voor meer informatie over de afgelaste theatervoorstellingen, klik hier.

Dit bericht wordt aangevuld. Laatste wijziging: 16-03-2020 om 09:30 uur.


Per 6 maart 2020 zijn er bij Spant geen veranderingen aangaande de adviezen en genomen voorzorgsmaatregelen met betrekking tot het coronavirus (COVID-19). Onderstaande adviezen en maatregelen gelden vanaf januari 2020.

Als Spant volgen we de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus op de voet. We staan in nauw contact met gespecialiseerde instanties en partners, zoals het RIVM, GGD en de gemeente Gooise Meren om tijdig maatregelen te nemen en risico’s te vermijden. De richtlijnen van het RIVM en de GGD hanteren wij als uitgangspunt voor te nemen voorzorgsmaatregelen. Deze treffen wij in samenspraak met onze relaties. Het welzijn en de veiligheid van alle betrokkenen staat bij ons voorop.

Alle aanwezigen, bezoekers, standhouders en medewerkers, adviseren wij de algemene hygiëne regels te volgen. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken:

  • Was regelmatig de handen. Handdesinfectiemiddelen zijn aanwezig bij Spant;
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog;
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Vermijd contact met mensen met luchtwegklachten (hoesten, verkoudheid, e.d.)
  • Begroet elkaar liever verbaal
  • Vermijd het contact met boerderij- en wilde dieren