Zaalverhuur bij Spant

Het hele jaar staan onze deuren open voor zaalverhuur van ieder type en ieder formaat. Of het nu gaat om zakelijk zaalverhuur van meerdere ruimtes of kleinere bijeenkomsten. Bij Spant worden het hele jaar congressen, evenementen, feesten en vergaderingen georganiseerd. Naast zaalverhuur hebben wij ook nog een prachtig theater met het hele jaar diverse voorstellingen.
Door onze ervaring in zaalverhuur te combineren met onze ervaring op het gebied van theater zijn wij voor veel partijen dé aangewezen zaalverhuur locatie voor evenementen, congressen en seminars van ieder formaat. Onze locatie biedt voldoende gratis parkeergelegenheid en is uitstekend te bereiken vanaf alle grote steden.

Natuurlijk is bereikbaarheid de zaalverhuur locatie van groot belang. Je wilt natuurlijk niet dat je gasten enorm ver moeten rijden om jouw congres, evenement of seminar te bezoeken. Toch is er nog iets heel erg belangrijk en dat is de samenwerking met de partij waarbij je zaalverhuur onder wilt brengen. Dat is dan ook precies de reden dat ontzorging, flexibiliteit en persoonlijke aandacht hoog bij ons in het vaandel staat.

Bij Spant hebben wij meer dan 50 jaar theater ervaring en ervaring op het gebied van zaalverhuur. Door deze enorme hoeveelheid ervaring is geen wens te groot en geen detail te klein voor onze getalenteerde eventmanagers. Dus ben jij op zoek naar een goed bereikbare locatie voor jouw volgende congres, evenement of seminar? Dan denk je natuurlijk aan zaalverhuur van Spant.

Zaal huren in Spant?

Flexibel en multifunctioneel zaalverhuur in ’t Gooi

Alle ruimtes in onze locatie zijn multifunctioneel en flexibel inzetbaar. Zo biedt podium één in de standaard opstelling ruimte voor maar liefst 800 personen en in de arena opstelling zelfs 1100 personen. Daarnaast biedt podium twee nog eens ruimte voor 275 personen en kan deze ruimte binnen 15 minuten omgebouwd worden van een tribune naar een vlakke vloer.

Op de dag van het event worden jij en je gasten gastvrij ontvangen door onze goedlachse portier. Vervolgens zal het plenaire gedeelte plaatsvinden in podium één. Onze technische mannen zorgen ervoor dat dit plenaire gedeelte 100% soepel verloopt. Wanneer iedereen zich verzamelt heeft kan het event verder plaatsvinden op de beursvloer. Uiteraard sluiten we deze gezellige en succesvoller zaalverhuur dag af met een drankje of een hapje op Het Plein. Dat is flexibel zaalverhuur volgens Spant.

Onze beschikbare zalen voor verhuur

In ons congrescentrum heb je de keuze uit vele zalen en subzalen voor jouw evenement. Tover jij Podium één om tot een congreslocatie? En kies je voor Het Plein als beursvloer? Bij Spant zijn de mogelijkheden oneindig. Neem een kijkje bij onze ruimtes of neem direct contact op met onze eventmanagers om jouw vragen te beantwoorden.

Zaalverhuur met duurzaamheid voorop

Zoals gezegd zetten wij onze locatie al sinds jaar en dag in voor zaalverhuur. Wij vinden het belangrijk, en hopelijk jij ook, dat ieder congres, evenement of seminar 100% duurzaam en co2-neutraal wordt georganiseerd. Als blijk van waardering ontvingen wij hiervoor als eerste locatie de golden Green key award. Een bevestiging van ons duurzame beleid. Hierdoor ben jij verzekert dat jouw volgende bijeenkomst bij Spant 100% groen is. Naast ons duurzame karakter bewijzen wij ook dat duurzaamheid niet in de weg hoeft te staan van toepassing van de nieuwste trends en technieken. Met veel zorg verbouwen wij ieder jaar onze zaalverhuur locatie en passen wij hierbij de nieuwste trends en technieken toe. Alles om ervoor te zorgen dat je met volle tevredenheid kunt terugkijken op je bijeenkomst en zaalverhuur bij Spant.

Kortom: ben jij op zoek naar een locatie die zaalverhuur net een beetje anders aanpakt? Die duurzaamheid, goede bereikbaarheid en persoonlijke aandacht centraal stelt? Dan nodigen wij je uit om eens contact met ons op te nemen en je wensen aan ons te vertellen. Tot ziens bij Spant congrescentrum!

Meer informatie over duurzaam organiseren?

JE BENT ER ZO!

Vragen over onze zaalverhuur

Neem contact op met Monique en zij helpt je graag verder.

Stuur een e-mail
Vraag direct een offerte aan


Of bel ons: 035 7504 705