Zaalverhuur van Spant

Het hele jaar staan onze deuren open voor zaalverhuur van ieder type en ieder formaat. Bij Spant worden het hele jaar congressen, evenementen, feesten en vergaderingen georganiseerd. Naast zaalverhuur hebben wij ook nog een prachtig theater met het hele jaar diverse voorstellingen.
Door onze ervaring in zaalverhuur te combineren met onze ervaring op het gebied van theater zijn wij voor veel partijen dé aangewezen locatie voor evenementen, congressen en seminars van ieder formaat. Onze locatie biedt voldoende gratis parkeergelegenheid en is uitstekend te bereiken vanaf alle grote steden.

Natuurlijk is bereikbaarheid van groot belang. Je wilt natuurlijk niet dat je gasten enorm ver moeten rijden om jouw congres, evenement of seminar te bezoeken. Toch is er nog iets heel erg belangrijk en dat is de samenwerking met de partij waarbij je zaalverhuur onder wilt brengen. Dat is dan ook precies de reden dat ontzorging, flexibiliteit en persoonlijke aandacht hoog bij ons in het vaandel staat.

Bij Spant hebben wij meer dan 40 jaar theater ervaring en ervaring op het gebied van zaalverhuur. Door deze enorme hoeveelheid ervaring is geen wens te groot en geen detail te klein voor onze getalenteerde eventmanagers. Dus ben jij op zoek naar een goed bereikbare locatie voor jouw volgende congres, evenement of seminar? Dan denk je natuurlijk aan zaalverhuur van Spant.