Eten in de buitenlucht

Wat dacht je ervan om na een informatieve bijeenkomst een barbecue te organiseren in de buitenlucht?
Gezellig de dag afsluiten met collega’s en/of relaties in een ontspannen setting, knipogend naar het middagzonnetje.

Meer informatie?

Informeer naar de mogelijkheden

De gasten worden ontvangen met open vuur, de geur van geroosterd vlees, gerookte vis en vers brood. Een ware beleving in de openlucht. Op verschillende Kamado BBQ’s en driepoot statief met heksenketel en/of Dutch Oven, vuurschalen, vuurkorven, worden verschillende bereidingstechnieken toegepast. Een feest voor het oog en smaakpapillen. Het echte buitengevoel!

Vanaf de Kamado BBQ en de Dutch Oven, bereidt onze chef de lekkerste gerechten ‘live’ voor jullie gasten.

 

Voorbeelden van onze gerechten op de barbecue

  • Huis gemarineerde saté van Kemperhoen
  • Speklap met kerrie en sambal
  • Malse karbonade gemarineerd in een speciale Argentijnse marinade
  • De traditionele big old American hamburger
  • Mooie grove verse worst gearomatiseerd met piri piri kruiden voor de “extra bite”
  • Aardappelsalade met augurk, uitjes, abdijham en romige dressing
  • Salade met feta, komkommer, tomaat, Griekse olijven en tzatziki
  • Knolselderijsalade met walnoten en frisse appeltjes
  • IJsbergsalade met tonijn, rode ui, paprika en bosui
  • Rijst met saffraan en fijne groente
  • Roseval aardaardappeltjes in een romige kaassaus
  • Diverse desem stokbroden met aioli en kruidenboter
  • Diverse sauzen: piri piri saus, saté saus, knoflooksaus, kerriesaus met lente uitjes en tzatziki saus


Neem contact op met Isabel

Meer informatie over een barbecue organiseren bij Spant?
Neem contact op. Isabel helpt je graag verder

neem contact op