SAMEN MET JOUW PERSONEEL
HET SINTERKLAASFEEST VIEREN?

Ga je een Sinterklaasfeest organiseren voor jouw personeel? Wij helpen jou hier graag bij!

ENTERTAINMENT PROGRAMMA

Het grootste kinderfeest van het jaar vieren? Wij regelen graag het gehele feest voor jou. Wat dacht u van een professionele Sinterklaas voorstelling met achteraf een meet & greet voor de kleinste bezoekers? Maak het feest compleet met een drankje en strooigoed. Zo maken wij er samen met jou een onvergetelijk Sinterklaasfeest van voor het personeel.

SINTERKLAASFEEST IN ELKE VORM

Welke vorm of inhoud jij voor jouw Sinterklaasfeest ook wenst, wij denken graag met je mee. Gaat de voorkeur uit naar een andere opzet dan dat van een Sinterklaasvoorstelling? Ook dat is mogelijk! Wij hebben verschillende, flexibele ruimtes die wij geheel naar wens kunnen inrichten. Ook over de entertainment van jouw Sinterklaasfeest kunnen wij meedenken. We denken natuurlijk graag mee over de aankleding van jouw Sinterklaasfeest.

 

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Onze foyers en andere zalen zijn flexibel er kunnen geheel naar wens ingericht worden. Dit zorgt ervoor dat onze zalen geschikt zijn voor groepen van 100 tot 1100 personen. Ideaal voor jouw personeel en hun kinderen.

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in voorstellingen en evenementen. Zij helpen je graag bij de technische organisatie van jouw Sinterklaasfeest voor het personeel. Want wat de wensen ook zijn; in hun ogen en oren is niets onmogelijk.

In Spant is aandacht voor elk detail, ook voor de aankleding van onze ruimtes. Een Sinterklaasfeest organiseren bij Spant? Dan weet je dat de aankleding tot in de puntjes is verzorgd, geheel naar wens.

JE BENT ER ZO!