Jouw evenement in Spant

In aanloop naar jullie evenement in Spant denken we graag met je mee met de voorbereidingen. Denk hierbij aan parkeerbegeleiding, een gekleurde loper, live entertainment of bijvoorbeeld decoratie op maat. Bekijk de mogelijkheden hieronder.Parkeerbegeleiding

in goede banen leiden

De bijeenkomst start al bij aankomst van de bezoekers. Geen lange parkeerfiles, maar snel en veilig de auto parkeren zorgt voor een goede eerste indruk. Parkeerbegeleiding kan hier een positieve bijdrage aan leveren.

neem contact met mij op


Pendeldienst

gastvrij en duurzaam vervoer

Stimuleer je gasten voor een duurzame reis optie. Spant ligt zeer centraal midden in Nederland en is zeer goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. Indien gewenst kunnen wij pendeldiensten verzorgen, zodat de bezoekers gastvrij worden ontvangen en vervoerd naar de locatie.

neem contact met mij op


Vlaggen

buitenkant in huisstijl

Ook de buitenkant van Spant kan aangekleed worden naar wens. Heb jij vlaggen met het logo beschikbaar? Neem ze mee! Geen vlaggen tot je beschikking? Wij regelen ze graag voor je.

meer informatie


Gekleurde loper

rood, paars, groen, geel, goud?

De start van een dag in Spant begint met een warm welkom door onze portier op de rode loper. Liever een andere kleur loper die past bij jouw huisstijl?

neem contact met mij op


Narrowcasting

bewegwijzering op maat

Spant beschikt over een zeer uitgebreid narrow casting systeem. De schermen kunnen naar wens geheel gepersonaliseerd worden. Per scherm en per ruimte. Geef je logo een podium.

meer informatie


Bestickering

voor extra branding

Wil jij Spant omtoveren naar jouw huisstijl? Dat kan! Of het nu gaat om de bestickering van de garderobebalie, de ramen of het meubilair; alles is mogelijk. Wij regelen stickers op maat voor je.

meer informatie


Decoratie op maat

van meubels tot dagverse bloemen

Wij denken graag met je mee om jouw evenement bij Spant aan te kleden naar wens. Deze partijen zijn je voorgegaan ter inspiratie.

meer informatie


Bewegend licht en technische wensen

voor een stralende presentatie in jouw stijl

In Spant is de nieuwste technische audiovisuele apparatuur aanwezig. Geef met bewegend licht extra ondersteuning aan de presentatie tijdens het plenaire gedeelte van de bijeenkomst. Andere technische wensen? Onze technische experts denken graag met je mee.

neem contact met mij op


Live entertainment

blijf je deelnemers verrassen

Muzikale of culturele programma aanvulling? Een leuke band, een verrassende act, openingsact of een DJ bij een onderdeel van je programma zorgt voor een energieke dag.

neem contact met mij op


Coffee-to-go

voor een prettige terugreis

Wil jij de bezoekers met een goed gevoel naar huis laten gaan? Wat dacht je van een hartelijk afscheid met een (h)eerlijke en duurzame coffee-to-go? De portier wenst de bezoekers een fijne reis  met een kop koffie voor onderweg.

lees meer over ons duurzame beleid