FINANCIËLE BOEKJAAR AFSLUITEN?

Ben jij op zoek naar een ideale locatie om het financiële boekjaar samen met de werknemers en/of aandeelhouders af te sluiten, om samen terug te blikken en de plannen voor het nieuwe jaar te bespreken? Spant biedt verschillende ruimtes die geschikt zijn voor een zakelijke bijeenkomst. Er zijn plenaire ruimtes van verschillende grootte beschikbaar voor zakelijke bijeenkomsten: podium één, podium twee, podium drie en podium voor de kunst zijn geschikt voor de presentatie van de cijfers. Wij denken graag met je mee over de verschillende mogelijkheden om samen jouw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken.

Financiële boekjaar welkom
Financiële boekjaar luisterars
Financiële boekjaar dranken
Financiële boekjaar pauze

VERNIEUWDE RUIMTES

Wij beschikken over multi inzetbare ruimtes, die aangepast kunnen worden naar de ideale opstelling voor jouw zakelijke bijeenkomst.
Podium één is geschikt voor 250 tot 1100 personen. De technische mogelijkheden zijn hier eindeloos. Podium twee is geschikt voor maximaal 275 personen.
Deze zaal beschikt voor over een inklapbare tribune. Zo kan podium twee binnen 15 minuten een transformatie ondergaan naar een vlakke vloer.
Podium twee heeft een directe verbinding met de onlangs vernieuwde foyer drie, met aparte registratiebalie en garderobe.
Hierdoor is het mogelijk afgezonderd de zakelijke bijeenkomst te beleven.

SYMPOSIUM IN PODIUM DRIE

Ook podium drie is een geschikte ruimte om uw zakelijke bijeenkomst te organiseren. Deze stijlvolle ruimte heeft een capaciteit voor 200 personen.
Podium voor de kunst is een plenaire ruimte op de tweede verdieping. Het is een mooie lichte ruimte met wisselende kunst aan de wanden, geschikt voor 50 tot 150 personen.

Naast deze plenaire ruimtes beschikken wij over verschillende cateringruimtes, voor een heerlijke lunch bereid door onze eigen keukenbrigade of een borrel om na te praten. Sluit samen het boekjaar af in Spant.

HET FINANCIËLE BOEKJAAR AFSLUITEN?

DOEL BIJEENKOMST FINANCIËLE BOEKJAAR AFSLUITEN

Hoe doel van samen het financiële boekjaar afsluiten is kijken wat er gerealiseerd is. Samen kan je terugblikken op het afgelopen jaar en de nieuwe doelen en strategieën bespreken. Wat zijn de plannen voor aankomend jaar? Hoe gaat dit gerealiseerd worden? Een zakelijke bijeenkomst met veel informatie.

GASTVRIJHEID

Gastvrijheid en persoonlijkheid staat bij Spant hoog in het vaandel. Al het personeel van Spant voert opgewekt en attent jouw wensen uit. Dit start op het moment van ontvangst op de rode loper door onze portier en eindigt wanneer de zakelijke bijeenkomst is afgerond.

Financiële boekjaar groen decoratie
Financiële boekjaar techniek
Financiële boekjaar portier

TECHNISCHE KENNIS

Wij hebben onze eigen technici in huis, wat het inhuren van een derde partij overbodig maakt.
Onze technici beschikken over vrijwel alle audiovisuele apparatuur en kennen het gebouw door en door. Beamers, laptops, beeldschermen en geluidinstallaties zijn ruimschoots aanwezig.
Ook microfoons en verlichting verzorgen we natuurlijk graag. Doordat we onze eigen techniek in huis hebben, kunnen we snel en flexibel handelen. Speciale technische wensen? Wij denken graag met je mee.

 

ORGANISEREN

Vanaf je eerste contact tot en met de evaluatie van de zakelijke bijeenkomst is één persoon binnen Spant jouw contactpersoon.
Deze collega is het aanspreekpunt en verbindt de interne lijnen. Dit zorgt voor overzicht tijdens de organisatie van de afsluiting van het financiële boekjaar.
Met de jarenlange ervaring en kennis zorgen we ervoor dat elk detail tot in de puntjes wordt verzorgd. Wij zijn zeer flexibel en blijven tot en met de laatste minuut meebewegen.
Hierdoor wordt het organiseren van een zakelijke bijeenkomst een ontspannen proces.

Benieuwd naar de ervaringen met Spant?

FOOD

Een heerlijke lunch of diner toevoegen aan zakelijke bijeenkomst? Dat kan!
Onze eigen chef-kok en sous chef bereiden de meest heerlijke gerechten.
Van een intiem diner tot een totale food belevenis, zij bedenken het allemaal.
Speciale wensen? Alles is mogelijk op het gebied van Food & Beverage. Alles wordt vers bereid en snel en zonder wachttijden geserveerd.

Wil je iets totaal anders serveren als lunch of diner? Bekijk de Food Market, nieuw in ons aanbod!
Kies uit de verschillende foodstands en creëer je eigen Food Market. Een unieke beleving voor de deelnemers, door de unieke presentatie.

Bekijk de Food Market

CENTRAAL GELEGEN IN HET HARD VAN NEDERLAND

Spant ligt zeer centraal, middenin het Gooi. De locatie is makkelijk bereikbaar met de auto, en ligt vlakbij de uitvalswegen naar de A1 en A27. Rondom Spant is ruimschoots gratis parkeergelegenheid aanwezig, en er is genoeg plek om fietsen te plaatsen. Daarnaast is Spant goed bereikbaar met de trein. Het treinstation Bussum-Zuid ligt op loopafstand. Bovendien kunnen wij, indien gewenst door jou als organisator, pendeldiensten verzorgen.

 

SPANT CONGRES EN THEATERLOCATIE: VOOR IEDERE ONTMOETING EEN PODIUM

Elk bezoek aan Spant is 100% CO2 neutraal
Glasvezel wifi voor 1000 gebruikers