Een evenement organiseren bij Spant?

Ben jij van plan om een evenement te organiseren? Dan is het zoeken naar de geschikte evenementenlocatie een belangrijke zoektocht. Een inspirerende locatie is namelijk doorslaggevend voor het succes van het evenement. Wij openen de deuren van onze sfeervolle evenementenlocatie graag voor jou. Heb je specifieke wensen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze eventmanagers zitten voor jou klaar om samen met jou te werken aan een geslaagd evenement.

Alles tot in de puntjes verzorgd

evenement organiseren kerst borrelDoor de ruime theater ervaring van onze event managers weten zij als geen ander wat er allemaal bij een evenement organiseren komt kijken. Door onze flexibele zalen kunnen wij zorgen voor elke geschikte opstelling voor jouw evenement in Spant. Theateropstelling, dinner on stage, Lagerhuis opstelling? Het is allemaal mogelijk in onze zalen. Met een ruime capaciteit tot 1100 personen in onze plenaire zaal Podium één, 275 in onze plenaire zaal Podium twee en subsessiezalen kleden wij onze ruimtes graag op maat aan voor jouw evenement. Zo zorgen we er samen met onze eigen technische dienst, keukenbrigade en decorateur voor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

evenement organiseren portier
evenement organiseren publiek
evenement organiseren overview
evenement organiseren fonds

Voor ieder evenement

De juiste ruimte, met zalen van 30m² tot 645 m²

100% CO² neutraal

Wij zorgen ervoor dat ook de niet te vermijden uitstoot gecompenseerd wordt.

Centraal gelegen in Nederland

makkelijk bereikbaar met zowel openbaar vervoer als de auto

De locatie voor jouw evenement in Midden Nederland?

evenement organiseren food

Samen jouw evenement organiseren

Wij horen regelmatig van klanten dat ze een evenement organiseren bij Spant als zeer prettig ervaren. Dit komt doordat onze event managers weten wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een evenement. Zij weten dat je tijdens het organiseren van een evenement met verschrikkelijk veel dingen rekening moet houden en dat je snel het overzicht verliest. Daarom ondersteunen onze event managers jouw tijdens het gehele traject van het evenement organiseren. Heb je op het allerlaatste moment toch nog wijzigingen in het aantal personen, de catering of de zalen? Dan blijven wij natuurlijk flexibel. Alles om ervoor te zorgen dat we jouw droom evenement organiseren.

Samen maken we jouw evenement bijzonder! Enthousiast geworden van onze werkwijze? Maak dan alvast kennis met je toekomstige persoonlijke event manager. Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden zodat we samen jouw gewenste evenement organiseren.

Neem contact met ons op

evenement organiseren mc donald
evenement organiseren fest
evenement organiseren green
evenement organiseren fiets

Referenties

Congrescentrum logo Orde kk
Orde van Vrijmetselaren

Wederom hebben wij onze jaarvergadering op 17 juni mogen beleven in ’t Spant. Hierna hebben wij “ons feestje” gevierd op een warme manier, letterlijk en figuurlijk. Het diner na afloop werd op het podium genoten in een fijne ambiance. De samenwerking met de diverse mensen van ’t Spant verliep vlekkeloos!

Optitrade
Optitrade

Ook dit jaar weer tot grote tevredenheid! Prima locatie, servicegericht, flexibel, prettige communicatie voor en door alle disciplines.

Ministerie van Sociale zaken en Winkelgelegenheid - Spant
Ministerie van SZW

Inhoudelijk was het een zeer geslaagde dag. Dat was alleen mogelijk vanwege de goede match met het Spant! Veel dank voor de goede service, de heerlijke High tea en het meedenken van iedereen.

HSMAI - Spant congrescentrum
HSMAI Nederland

Wat een verademing om hier een bijeenkomst te organiseren! Alles klopte; de ontvangst, F&B verzorging, aardige mensen in de bediening en Marcel om alle mensen welkom te heten en uitgeleide te doen.Neem contact op met Monique

Meer informatie over een congres organiseren in Spant?
Neem contact op. Monique helpt je graag verder

Stuur een e-mail

Of bel: 035 7504 721