Evenement Midden Nederland
Evenement Midden Nederland zaal
Evenement Midden Nederland receptie
Evenement Midden Nederland podium

Een evenement organiseren in Midden Nederland?

Spant, voor jouw evenement in Midden Nederland

Spant is de meest karakteristieke locatie van Midden Nederland voor jouw evenement. Spant is niet alleen een evenementenlocatie, maar ook een theater en een evenementen organisatie. Het verschil tussen een evenementenlocatie en evenementen organisatie is dat je een locatie huurt en bij een evenementen organisatie samen een evenement organiseert. Wanneer je een evenement organiseert bij Spant kun je rekenen op een persoonlijke aanpak, vanaf het eerste moment dat je belt tot en met de evaluatie van het evenement. Een persoonlijke en flexibele aanpak staat bij onze eventmanagers voorop. Wij snappen dat dit alleen kan wanneer jij een persoonlijke eventmanager tot je beschikking krijgt.

Evenement Midden Nederland kerstlunch

De locatie voor jouw evenement in Midden Nederland?

Evenement Midden Nederland buffet

Onze persoonlijke aanpak bij het organiseren van jouw evenement

Onze werkwijze is uniek en daar zijn wij best trots op. Onze eventmanagers hebben allemaal een flinke dosis ervaring en snappen wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een evenement. Je moet met zoveel dingen tegelijkertijd rekening houden dat je al snel het overzicht verliest. Dat is vervelend, want het organiseren van een evenement zou vooral leuk moeten zijn. Daarom ondersteunen onze eventmanagers je tijdens het hele traject. Samen zorgen we ervoor dat jouw evenement een succes wordt. Heb je op het laatste moment nog wijzigingen in het aantal personen, de catering of de zalen? Ook dat is geen probleem. Wij zijn tot het allerlaatste moment flexibel.

Samen maken we jouw evenement bijzonder! Enthousiast geworden van onze werkwijze? Maak dan alvast kennis met je toekomstige persoonlijke eventmanager. Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden voor jouw evenement in Midden Nederland.

Neem contact met ons op

Evenement Midden Nederland mc donald
Evenement Midden Nederland food truck
Evenement Midden Nederland catering
Evenement Midden Nederland receptie

Referenties

ProBeleggen Spant congrescentrum
ProBeleggen

Voor het derde jaar op rij hebben we ons jaarlijkse leden symposium georganiseerd in Spant. Zoals we inmiddels gewend zijn was alles keurig geregeld en verliep de communicatie uitstekend. De techniek werkte vlekkeloos, het eten was goed en het personeel erg vriendelijk.

Ministerie van Sociale zaken en Winkelgelegenheid - Spant
Ministerie van SZW

Inhoudelijk was het een zeer geslaagde dag. Dat was alleen mogelijk vanwege de goede match met het Spant! Veel dank voor de goede service, de heerlijke High tea en het meedenken van iedereen.

Congrescentrum logo Orde kk
Orde van Vrijmetselaren

Wederom hebben wij onze jaarvergadering op 17 juni mogen beleven in ’t Spant. Hierna hebben wij “ons feestje” gevierd op een warme manier, letterlijk en figuurlijk. Het diner na afloop werd op het podium genoten in een fijne ambiance. De samenwerking met de diverse mensen van ’t Spant verliep vlekkeloos!

Optitrade
Optitrade

Ook dit jaar weer tot grote tevredenheid! Prima locatie, servicegericht, flexibel, prettige communicatie voor en door alle disciplines.