Congrescentrum Midden Nederland

Jij vind het belangrijk dat er zoveel mogelijk mensen op je congres afkomen. Daarom is de ligging van het congrescentrum van groot belang. De bezoekers moeten het congrescentrum gemakkelijk kunnen vinden en er moet voldoende parkeergelegenheid zijn. Ook zullen er mensen met het openbaar vervoer komen en ook voor die mensen moet het congrescentrum natuurlijk goed te bereiken zijn. Als jij deze zaken ook van groot belang vindt bij kies je voor Spant congrescentrum Midden Nederland.

Ons congrescentrum ligt super centraal in Midden Nederland. Wij zijn gevestigd in Bussum. Prima te bereiken via zowel het openbaar vervoer als met de auto. Bij ons congrescentrum Midden Nederland kun je geheel kosteloos parkeren met voldoende parkeergelegenheid. De perfecte ligging voor uw volgende congres dus.

Je wilt niet alleen een congrescentrum dat uitstekend te bereiken is, maar je bent waarschijnlijk ook op zoek naar een ontzorging. Bij Spant hebben we meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van congressen, evenementen en theater. Dus ben je op zoek naar een goed te bereiken congrescentrum Noord Holland voor jouw volgende droom congres? Dan kies je natuurlijk voor Spant Congrescentrum.

congrescentrum midden nederland vlaggen
congrescentrum midden nederland food
congrascentrum midden nederland zaal
congrescentrum midden nederland modern

Neem contact met ons op

CONGRESCENTRUM MIDDEN NEDERLAND: DUURZAAMHEID VOOROP!

Wij ontvingen als eerste Congrescentrum in Midden Nederland de Golden Green Key. Duurzaamheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Elk congres dat georganiseerd wordt in ons congrescentrum is 100% co2-neutraal. Naast dat ons congrescentrum in Midden Nederland 100% duurzaam is, wordt deze ook ieder jaar een beetje mooier. Wij verbouwen onze locatie ieder jaar om de nieuwste technieken toe te passen. Dat zie je terug aan de tot in de puntjes verzorgde vergaderruimtes, foyers en natuurlijk onze theaterzalen. Alles om van jouw volgende congres een spektakel te maken. Spant Congrescentrum is de meest inspirerende locatie van Midden Nederland voor jouw volgende congres, seminar en evenement.

Ben jij op zoek naar een goed bereikbaar congrescentrum in Midden Nederland? Vind je duurzaamheid en totale ontzorging belangrijk? Dan heb jij jouw congrescentrum Midden Nederland gevonden! Onze congrescentrum kan tot 2000 personen plaatsen, dus ook voor congressen van formaat denk je aan Spant! Het groenste congrescentrum van Midden Nederland.

Je bent er zo!