UNETO-VNI

Zowel de locatie en medewerkers van Spant hebben we als zeer goed ervaren.

Qualiora Groep B.V.

Voor onze jaarlijkse bedrijf dag kozen we voor een middag- en avondprogramma in ’t Spant wat uitstekend bevallen is. Het voortraject is zeer prettig gegaan, alles is mogelijk en flexibiliteit tot het laatste moment. Voor onze bezoekers was er een prettig en informeel ontvangst, waarna het plenaire middag programma plaatsvond wat afgesloten werd door een borrel. De ruimtes zijn warm aangekleed en personeel is vriendelijk en behulpzaam. Na het diner hebben we kunnen genieten van de show van Hans Klok, die plaatsvond in het theater van ’t Spant. Op deze manier hebben we op een uitstekende manier het officiële gedeelte […]

De Vergader Stoel - Spant recensies

De Vergaderstoel

De professionele en pro-actieve houding van de sales medewerkers heb ik als zeer prettig ervaren. Niks is te gek en veel flexibiliteit in het voortraject wat voor onze opdrachtgever erg belangrijk was. De locatie is zeer professioneel ingericht. De catering is goed en biedt net wat anders dan anders waar ook de gasten van het congres zeer positief op hebben gereageerd. Bij vertrek stond de portier klaar met schepijs aangezien het een warme dag was. De portier had oprechte interesse in de deelnemers en maakte op gepaste wijze een praatje met de deelnemers.

Tergooi - Spant Congrescentrum

Tergooi

Wij kijken terug op een zeer geslaagde netwerkbijeenkomst in Spant! op 15 mei jl. Dit is mede dankzij jullie gastvrijheid en mooie ambiance gelukt. Ook op de dag zelf was het contact met de eventmanager en het overige personeel zeer prettig, onze complimenten hiervoor.

Oriflame referentie - Spant congrescentrum

Oriflame

Wederom was het een fijne dag in Spant. De samenwerking met jullie is zonder meer heel prettig. Er wordt adequaat gereageerd op vragen, verzoeken etc. en niets is teveel.
Dank je wel voor dit alles.

Achmea referentie Spant congrescentrum

Achmea

Super locatie, professioneel, goed personeel.
Heerlijke hapjes en drankjes. Al met al een te gek evenement dat aan al onze wensen voldeed.

FNV Mooi referentie - Spant congrescentrum

FNV MOOI

De gastvrijheid en behulpzaamheid van Spant! en medewerkers is bijzonder goed, evenals de algehele verzorging en decoratie onderscheidende kwaliteiten van deze locatie. Dank voor de zeer prettige samenwerking en alle goede zorgen, het was weer een MOOIe dag!

Bureau B'Lieve referentie - Spant congrescentrum

Bureau B’lieve

Los van het feit dat het natuurlijk een mooie locatie is, centraal gelegen en goed bereikbaar, werden we meer dan professioneel ontvangen. Alles en iedereen (voor en achter de schermen, catering, techniek, gastheren en gastvrouwen, tot de portier aan toe) stond in het teken van Gastvrijheid. Wat een sfeer! Wij komen zeker terug!

Bright New World en Trend Invest

De theatershow van Richard van Hooijdonk was een groot succes! Mede dankzij de geweldige lokatie en de vriendelijke medewerkers van Spant!. Onze genodigden waren heel erg enthousiast. en wij ook! Hartelijk dank voor de fijne samenwerking ?