Exposities

In de foyers en podium voor kunst kunt u kunst bezichtigen. De exposities wisselen een aantal keer per jaar. Afgelopen jaren zijn onder meer exposities te zien geweest van André Kuipers, Monique Velzeboer en Patricia Steur.

De exposities worden samengesteld met de Naardense fotocurator Feiko Koster. De ruimtes krijgen met de kunstwerken telkens weer een unieke uitstraling. Mede dankzij de samenwerking met galerie FOR THE LOVE OF THE PICTURE, worden de exposities van de foto’s van Igor Vasiliades en het werk van Michiel Folkers mogelijk gemaakt.

DE HUIDIGE EXPOSITIES

kunst, schilderij

Belong to you

Igor Vasiliades, een mode- en kunstfotograaf, is benoemd tot één van de beste fotografen van de wereld bij het tijdschrift ‘Career’. Hij gebruikt tijdens het fotograferen oude technieken, lenzen en chemische werkingen om zijn foto’s een unieke sfeer toe te brengen.

Claudia Schiffer

Claudia Schiffer

Waar vele artiesten een verhaal achter hun werk hebben, wilt Michiel Folkers je hier niet mee vervelen. Zijn doel is het maken van mooie kunst die mensen in hun huis willen hangen. Zijn stijl wordt gezien als pop art, wat voortkomt uit zijn jarenlange ervaring met graffiti.

kunst, foto's, expositie

Wall of memories

Voor de expositie heeft Pim Westerweel een keuze gemaakt uit allerlei LP- en CD-covers, boekomslagen en tijdschriften waarvan hij de covers zelf gefotografeerd had tussen 1957 en  1997. De meeste foto’s waren in kleur, Pim heeft deze omgezet in zwart/wit voor deze fotoreeks. Pim heeft gekozen voor foto’s van o.a. Andre Hazes, Youp van ’t Hek e.d.

BEZICHTIGING

De kunstwerken van de geselecteerde professionele- en getalenteerde amateur kunstenaars te zijn te bezichtigen op werkdagen van 10:00 tot 17:00.

De toegang is gratis. Graag voor bezichtiging even bellen: 035 6933 254