Isabel ontdekt Spant!

Met de start van het nieuwe congres- en theaterseizoen is de herfst ook weer aangebroken. Tijd voor frisse neuzen en warme jassen, dat geeft energie voor de rest van het jaar! Bij Spant zijn we er helemaal klaar voor, want we trappen het jaargetijde af met een nieuwe collega op de afdeling Congressen en Evenementen. Isabel Scholten (28) is ruim een maand aan het werk en heeft de organisatie ondertussen van alle kanten meegemaakt. Hoog tijd voor een voorstelrondje.

NIEUW GEZICHT BIJ SPANT!
Ervaring heb ik met gastvrijheid, de afgelopen 7 jaar heb ik namelijk bij NH Hotels gewerkt. Ik liep er eerst stage, daarna ben ik aan de slag gegaan als F&B supervisor, om tenslotte als event organizer voor 4 NH Hotels aan de slag te gaan. Met het organiseren van evenementen heb ik ondertussen dus ruime ervaring opgedaan, maar dat was toch wel echt anders dan bij Spant. Bij NH werkte ik voornamelijk met kleinere evenementen in kleine hotels, Spant heeft grotere en uitdagendere partijen. Echt iets voor mij!

Spant heeft grotere en uitdagendere partijen.
Echt iets voor mij!

Een nieuwe uitdaging
Ja, zo zie ik het echt. Ik werd gewezen op de vacature voor accountmanager door twee collega’s bij NH; zowel de vrouw van Joost, onze chef-kok bij Spant, als een kok die bij Spant en NH Hotels werkt. Ik was op zoek naar iets anders en wilde niet per sé in de hotelwereld blijven. Ik was echt klaar voor iets nieuws, wilde graag kijken hoe het er bij andere bedrijven aan toe gaat. In de hotelwereld wist ik ondertussen hoe alles reilt en zeilt, het leek me goed om mezelf uit te dagen en aan de slag te gaan in een voor mij nieuwe bedrijfstak. Ik solliciteerde bij Spant, en de klik bleek wederzijds!


AAN DE SLAG

We zijn nu ongeveer een maand aan de slag bij Spant en het begint al wat meer ‘eigen’ te voelen. Als accountmanager heb ik voornamelijk de corporates en grote vaste klanten onder mijn hoede. Ik houd contact over eventuele nieuwe evenementen en congressen, neem wensen door en regel alles. Daarnaast overleg ik veel met de operationele afdeling bij Spant. Voor mij is de uitdaging nu om bestaande contacten goed te onderhouden, deze hebben natuurlijk te maken met een nieuwe accountmanager. Ik vind het belangrijk om een goede samenwerking aan te gaan, en maak bij de eerste gesprekken dus van de gelegenheid gebruik om elkaar wat beter te leren kennen.Ik ben heel precies; als ik er bij betrokken ben, wil ik dat het goed gaat. Mijn standaard ligt hoog. In de hotelwereld werkte ik met veel kleine partijen naast elkaar, bij Spant hebben we minder partijen tegelijk, maar wel grotere partijen in huis. Er is heel veel mogelijk, hier komen toch klanten die vaak wat meer out of the box denken en iets bijzonders willen voor hun gasten. Ze willen een goede indruk maken, iets bijzonders verkopen of iets moois presenteren, daarom komen ze naar Spant. Een locatie waar we een show neer kunnen zetten, een goede indruk achterlaten.. we hebben geen standaard zalen, maar kunnen gebruik maken van theatertechnieken en hebben ontzettend veel opties voor aankleding.

ZIN IN HET KOMENDE SEIZOEN

Ik heb ontzettend zin in het komende seizoen. Ik kijk er echt naar uit om mooie eindresultaten neer te zetten, met evenementen die goed lopen voor iedereen. Het van begin tot eind bedacht hebben van een congres of evenement, moderne theatertechnieken gebruiken en bijzondere dingen doen, dat is iets waar ik me heel erg op kan verheugen.

HET THEATER IN

Met theater heb ik nog niet zo heel veel ervaring, als ik ga, ga ik ga meestal naar musicals. Het lijkt mij ook heel erg leuk om in Spant naar een voorstelling te gaan. Ik ben dan vooral benieuwd hoe zo’n theateravond er aan toe gaat, we zien de zaal natuurlijk vaak leeg, maar ik verheug me er echt op om de zaal helemaal gevuld te zien met mensen, die mooi aangekleed zijn en zin hebben in een leuke avond. Ik heb onze programmering er al even op nageslagen en heb een boel dingen gezien die me leuk lijken. Je kunt mij binnenkort wel verwachten tijdens een theateravond in Spant!


Leuk? Lees hier al onze blogs!