Inspiratie

Isabel en Francine ontdekken Spant!

Met de start van het nieuwe congres- en theaterseizoen is de herfst ook weer aangebroken. Bij Spant zijn we er helemaal klaar voor, want we trappen het jaargetijde af met de introductie van niet een, maar zelfs twee nieuwe collega’s op de afdeling Congressen en Evenementen: Francine Zwerink (25) en Isabel Scholten (28).

Interview Huub Stapel en Anne van der Burg

Interview: Huub Stapel en Anne van der Burg

Amsterdam rond de lunch. Hij speelde tientallen glansrollen, waaronder ‘Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus’. 750 x uitverkocht, 400.000 bezoekers. Zij speelde pas één maal de sterren van de hemel in niet de minste rol van Anne Frank.

Interview Burgemeester - Spant Congrescentrum

Interview: Paul, Han & Bert

Spant is al 50 jaar een belangrijk trefpunt en ontmoetingsplaats voor de gemeente Gooise Meren. Wat het Dolfinarium voor Harderwijk is en de Efteling voor Kaatsheuvel, dat is Spant voor Bussum. Burgemeester Han ter Heegde en de directie van Spant, Bert Dijkstra en Paul Haighton, spreken elkaar over het belang van dit theater.

Interview Mies Bouwman en Johnny de Mol

Interview: Mies Bouwman & Johnny de Mol

Haar huis ademt warmte. Het uitzicht vanuit haar tuin is adembenemend. In de verte glinstert de Nederrijn, die alsmaar stroomt, stroomt en stroomt. De winterzon straalt. Mies verheugt zich enorm op de komst van Johnny. Hij heeft taart meegenomen. Verpakt in een feestelijke doos, voorzien van roze strik.

Interview Marjolijn van Kooten en Bert Visscher

Interview: Marjolijn van Kooten & Bert Visscher

Hij heeft een stralend humeur. Zij ook. Bert Visscher (heel bekend) en Marjolijn van Kooten (minder bekend) komen elkaar tegen in de artiestenfoyer van de Haagse Koninklijke Schouwburg. Bert en Marjolijn in gesprek over hun vak.

Whitepaper Efficiënt en Effectief programma

Download de whitepaper voor een efficiënt en effectief programma

Op welke manier kun je het programma van je bijeenkomst inrichten, zodat het zo effectief mogelijk is voor zowel deelnemers als voor sponsoren of andere betalende partners? En hoe krijg je de boodschap van de opdrachtgever zo goed mogelijk over het voetlicht? Experts uit het werkveld vertellen hoe zij dat doen.

Goois Jazz Festival - Spant congrescentrum

Spant presenteert Goois Jazz Festival 2018

Zaterdag 24 maart is het weer zover, het Goois Jazz Festival. Spant zal de komende editie van het Goois Jazz Festival in samenwerking met serviceclub Kiwanis Naarden organiseren.

Spant trotse sponsor van Gooise Bedrijvendag 2018

26 maart is het weer zover, de Gooise Bedrijvendag 2018 in Spant. De Gooise Bedrijvendag is een evenement waar ondernemers uit het Gooi, de Vechtstreek en Eemland elkaar ontmoeten om kennis en ervaring met elkaar uit te wisselen.

Onze Portier Rob - Spant congrescentrum

Onze portiers rollen de rode loper voor je uit

Je bent ze vast wel eens tegen gekomen tijdens je bezoek aan Spant; onze altijd vriendelijke en gastvrije portiers. Rob, Evert-Jan en Marcel zijn bekende gezichten bij de ingang. Maar doe je als portier nou de hele dag niks anders dan de deur voor mensen openhouden? Of houdt de baan toch meer in? En wat maakt een gastvrij ontvangst nou écht bijzonder? De heren vertellen!