De Dag van de Duurzaamheid: samen staan we sterk

Bekijk hier het volledige artikel

Bij Spant geloven we dat duurzaamheid écht meerwaarde heeft. We zorgen er dan ook voor dat onze bedrijfsvoering, onze evenementen én ons pand stapje voor stapje steeds een beetje duurzamer worden.

Dag van de duurzaamheid

Inspireren en enthousiasmeren

Ondertussen zijn we een officiële Co2 neutrale organisatie en beschikken we over verschillende keurmerken om dit te bewijzen. Dit is echter niet waar het ons uiteindelijk om gaat. We willen onze bezoekers inspireren en prikkelen om duurzame keuzes te maken, en juichen alle initiatieven toe die dit mogelijk maken. Daarom hebben we ons vol enthousiasme gestort op de Dag van de Duurzaamheid. Met deze dag brengen we inspirerende ideeën en initiatieven, waarmee we onze gasten en medewerkers aanmoedigen om zowel privé als professioneel steeds meer duurzame keuzes te maken.

Tijdens drie mini-colleges tijdens de Dag van de Duurzaamheid op 10 oktober hebben we laten zien hoe je op een leuke manier met duurzaamheid om kunt gaan. We hebben drie power sprekers uitgenodigd, van bedrijven die duurzaamheid op een creatieve manier integreren in hun bedrijfsvoering. We ontvingen Pascal van Ham van Tony’s Chocolonely, Lyke Poortvliet van ID&T en Marius Smit van Plastic Whale en werden geïnspireerd door hun bevlogen verhalen. In dit artikel belichten we graag de hoogtepunten die de enthousiaste sprekers op deze mooie dag met ons gedeeld hebben.